Skip to main content

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ

Το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» επισκέφτηκε την Τρίτη, η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, με τους παίχτες να συναντώνται με τους μικρούς τους φίλους και να τους δίνουν αναμνηστικά δώρα.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού», που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη στήριξη του ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποιούνται στην Α’ & Β’  ορθοπεδική νοσηλευτική μονάδα του 2ου ορόφου και την κεντρική είσοδο και των δύο κλιμακοστασίων (από το υπόγειο, έως τον 7ο  όροφο) xρωματισμοί, διακοσμητικές παρεμβάσεις, οικοδομικές επισκευές, επισκευή υφισταμένου  και εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού.

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Π&Α Κυριακού» πραγματοποιούνται χρωματισμοί, διακοσμητικές παρεμβάσεις, οικοδομικές επισκευές και εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού εξοπλισμού στο κεντρικό κλιμακοστάσιο, μεταξύ των πτερύγων Α’ & Β’,   συμπεριλαμβανομένων των χώρων αναμονής.