Skip to main content

«Αντίο» στην Ευρώπη ετοιμάζεται να πει ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να πει «αντίο» στην ευρωπαϊκή έξοδο γι΄ άλλη μια χρονιά είναι ο Παναθηναϊκός, μετά το σημερινό 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Τρεις… στροφές πριν από το φινάλε των play off, οι «πράσινοι» απέτυχαν για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να νικήσουν τους Αρκάδες, αυτή την φορά μέσα στην έδρα τους κι αν η ΑΕΚ καταφέρει να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση που ξεκίνησε πριν από λίγο (21:30) στο ΟΑΚΑ, τότε οι «πράσινοι» θα αποχαιρετήσουν επί της ουσίας κάθε ελπίδα για το τέταρτο ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αποδείχθηκε ξανά «κακός δαίμονας» για το «τριφύλλι», μόνο που αυτή την φορά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορεί ν΄ αποδειχθεί «καταδικαστικό» για την υπόθεση Ευρώπη.

Οι Αρκάδες μη έχοντας κανένα βαθμολογικό κίνητρο έπαιξαν χωρίς άγχος, προηγήθηκαν δύο φορές μέσα στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» στο πρώτο μέρος με τους Σουάρεθ και Μπαράλες (πέναλτι) και με «σύμμαχο» την τύχη στην επανάληψη κατάφεραν να φύγουν αήττητοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές, βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον Χατζηγιοβάνη (την δεύτερη με πέναλτι), αλλά ήταν άστοχοι στις δύο κλασικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στη συνέχεια για να φέρουν τα πάνω κάτω, σημαδεύοντας δύο φορές τα δοκάρια του Παπαδόπουλου με τους Καρλίτος (από δύο μέτρα δεν κατάφερε να σκοράρει) και Σανκαρέ (στο 90΄ βρέθηκε εντελώς μόνος του απέναντι στον γκολκίπε του Αστέρα, αλλά δεν σκόραρε).