Skip to main content

Υδατοσφαίριση: Εκπλήξεις από Γλυφάδα και Υδραϊκό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δύο εκπλήξεις σημειώθηκαν στο «κυρίως μενού» της 8ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Η «αυλαία» θα πέσει αύριο το μεσημέρι (13:00) με το ντέρμπι, Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός.

Μετά από 6 συνεχόμενες νίκες ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τον Υδραϊκό στο Ιλίσιο κομυμβητήριο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 6-6. Οι «πράσινοι» που προηγήθηκαν 3-1 και 6-4 χαλάρωσαν στην τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν με τον Κοκκινάκη 1 λεπτό πριν τη λήξη και 10΄΄ πριν το φινάλε να φτάσουν στην ισοφάριση με το Νίκο Στελλάτο.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην Α1 πέτυχε η Γλυφάδα επί του ΠΑΟΚ, με 11-6. Για το συγκρότημα των νοτίων προαστίων ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, ενώ οι Θεσσαλονικείς αγωνίστηκαν χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη τους, Μίμη Αληχανίδη που είναι τραυματίας.

Ο Εθνικός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Χίο (8-3) και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από το δεύτερο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκός, ενώ το Καλαμάκι επιβλήθηκε 8-6 του Πανιωνίου και ανέβηκε στην 4η θέση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.