Skip to main content

Με ανατροπή στο φινάλε, ο ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου

Μέχρι το 85΄ η ΑΕΚ οδηγούσε τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην παράταση, αλλά τα πάντα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά.

Με γκολ του Κρμέντσικ στο 85΄ και του Ζίβκοβιτς 90΄+6 ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφερε τα πάνω κάτω και με τη δεύτερη νίκη επί της Ένωσης με σκορ 2-1 (είχε επικρατήσει και στο ΟΑΚΑ με 1-0), πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα βρεί απέναντί του τον Ολυμπιακό.

Ο καταληκτικός αγώνας της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαΐου.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, στο δεύτερο η ρεβάνς των «Δικεφάλων» είχε εξαιρετικό ρυθμό και μεγάλες ανατροπές, με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν στο τέλος.

Για να συμβεί αυτό, η ομάδ;α του Πάμπλο Γκαρσία τα… χρειάστηκε καθώς έχασε πέναλτι με τον Βιεϊρίνια στο 61΄, στο 70΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την εξαιρετική κεφαλιά του Γαλανόπουλου, ωστόσο, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα ν΄ αποφύγει τη διαδικασία της παράτασης και ίσως των πέναλτι.

Με δύο πανέμορφα γκολ από τους Κρμέντσικ (πέρασε αλλαγή στο 77΄ κι «εκτέλεσε» τον Τσιντώτα οκτώ λεπτά αργότερα) και Ζίβκοβιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφερε τα πάνω κάτω και πήρε το «εισιτήριο» για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.