Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ

Το όνομα του πρώτου φιναλίστ του εφετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει γνωστό το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (28/04, 19:00).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στους «Ζωσιμάδες», με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τον πρώτο λόγο για να «σφραγίσουν» την πρόκριση απέναντι σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο.

Ο στόχος της κατάκτησης του νταμπλ δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, από την άλλη οι Ηπειρώτες είναι αποφασισμένοι να «πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους», προκειμένου να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία τους.

Στον πρώτο ημιτελικό ο ΠΑΣ δυσκόλεψε πάρα πολύ τους «ερυθυρόλευκους», που έφυγαν τελικά με την ισοπαλία χάρις στο εξαιρετικό γκολ του Χασάν, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει «προειδοποιήσει» τους ποδοσφαιριστές του ότι και σήμερα τους περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή.

Οι τραυματίες Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλος έμειναν εκτός αποστολής για λογαριασμό των Πειραιωτών. Όπως όλα δείχνουν ο Μαρτίνς θα στηριχτεί στο αγαπημένο του 3-4-3 με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Χολέμπας, Σεμέδο και Παπασταθόπουλο στην τριάδα της άμυνας, Ρεάμπτσιουκ και Ανδρούτσο στα δύο άκρα, Καμαρά και Εμβιλά στον άξονα, ενώ στην επίθεση ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή και οι Βαλμπουενά, Μπρούμα στα «φτερά».

Με 4-3-2-1 αναμένεται να παρατάξει τους Γιαννιώτες ο Γιαννίκης και συγκεκριμένα: Ο Λοντίγκιν θα υπερασπιστεί την εστία, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Παντελάκης, Κάργας και στα άκρα οι Σάλιακας, Πίρσμαν, δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κάστρο, Ντομίνγκεζ, πιο μπροστά οι Ελευθεριάδης, Καρτάλης και Παμλίδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κρίζμαν.