Skip to main content

Τα μοιράστηκαν όλα (0-0) Απόλλωνας Σμύρνης και Βόλος

Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο τελευταίος αγώνας της 5ης ημέρας των πλέι άουτ του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Βόλο στη Ριζούπολη.

Το παιχνίδι ήταν μετριότατο με ελάχιστες καλές στιγμές. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» χρειάζεται ένα βαθμό στα δύο επόμενα ματς, με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, για να διασφαλίσει την παραμονή, ενώ οι Θεσσαλοί διατήρησαν το αήττητο στη διαδικασία.

Ο Βόλος πλησίασε πρώτος στο γκολ, στο 5ο λεπτό, όταν από ωραία κίνηση κι εκτέλεση του Νίνη, ο Βέρχουλστ μπλόκαρε σταθερά. Στο 29’ ο  Ιωαννίδης απέφυγε δύο αντιπάλους του, όμως στο τε-α-τετ με τον Γκαραβέλη πλάσαρε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Στο 35’ ο Απόλλωνας απείλησε ξανά, όταν σε κόρνερ του Μπεντινέλι ο Ντομίνγκες έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε πολύ πιο γρήγορο ρυθμό με τον Απόλλωνα να φτάνει κοντά στο γκολ στο 49’, μετά την ατομική ενέργεια του Μπεντινέλι και την πάσα του προς τον Κολ, ο οποίος πλάσαρε συρτά ελάχιστα άουτ.

Στο 61’ ο Χουχούμης έπιασε δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή το οποίο πέρασε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπουένο έκανε ωραία κίνηση και σουτ, αστοχώντας για λίγο.

Στο 83’ ο Φερνάντεθ έκανε την ατομική ενέργεια αλλά πλάσαρε λίγο άουτ, ενώ στο 84’ ο Κιάκος έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η προσπάθειά του πέρασε λίγα εκατοστά μακριά απ’ την εστία του Απόλλωνα.

Τέλος, στπ 86΄ ο Γκαραβέλης επενέβη αποτελεσματικά στο χαμηλό σουτ του Μπεντινέλι, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.