Skip to main content

NBA: Οι Ράπτορς νίκησαν στο Μιλγουόκι και βλέπουν τελικό

Οι Ράπτορς έκαναν το break στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας απέναντι στο Μιλγουόκι, επικρατώντας με 105-99, έφτασαν στο 3-2 και βρίσκονται πια μια νίκη μακριά από τον τελικό του πρωταθλήματος, όπου περιμένουν εδώ και ημέρες οι Γουόριορς.

Οι Καναδοί βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη πρόκληση, αφού βλέπουν ξεκάθαρα τον πρώτο τελικό της Ιστορίας τους και θα επιχειρήσουν να το πετύχουν τα ξημερώματα της Κυριακής (26/6) ενώπιον του κοινού τους. Το έργο τους, πάντως, δεν θα είναι εύκολο, αφού απέναντί τους βρίσκεται μια ομάδα που παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι μπορούσε στα 39 λεπτά που αγωνίστηκε, διάστημα στο οποίο κατέγραψε 24 πόντους (7/15 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/9 βολές), ενώ είχε ακόμη έξι ριμπάουντ, άλλες τόσες ασίστ, δύο τάπες και δύο λάθη.

Πρώτος σκόρερ των Καναδών, που πανηγύρισαν την τρίτη κατά σειρά νίκη τους, ήταν ο Κοουράι Λέοναρντ, με 35 πόντους (15 την τελευταία περίοδο), 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ ο Φρεντ ΒανΒλιτ μέτρησε 21 πόντους.