Skip to main content

Πεδουλάκης: Δεν μένουμε στην τελευταία φάση

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θέλησε να σταθεί στην τελευταία φάση του αγώνα, παρότι δήλωσε ότι ο Σπανούλης έκανε βήματα, προτιμώντας να μιλήσει για τα προβλήματα της ομάδας του. 

«Στην τελευταία φάση έγιναν βήματα, αλλά εμείς δεν λειτουργούμε έτσι. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνά του, πήγε στις αλλαγές κι εμείς είχαμε πρόβλημα, γιατί τα αθλητικά παιδιά μας δεν έχουν τη δυνατότητα να ποστάρουν ή δεν έχουν δουλέψει στο πώς θα περάσει η μπάλα» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Το περιμέναμε, δουλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Πρίντεζης έκανε πολύ καλή δουλειά και κράτησε τον Ολυμπιακό επιθετικά. Οι ψηλοί ταλαιπωρήθηκαν, μας κόστισε η αποβολή του Γκιστ και ο Χάντερ είναι άπειρος, έχασε δύο ριμπάουντ. Δεν μένουμε στην τελευταία φάση. Κι αυτοί έβαλαν κι εμείς βάλαμε. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό» συνέχισε.

Και κατέληξε: «Σε αυτό το πρόβλημα που έχουμε δεν μπορούμε. Η ομάδα είναι δομημένα συγκεκριμένα. Και πάλι τα παιδιά το πάλεψαν. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές στο τέλος, αλλά αυτά μπορείς να τα δουλέψεις. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι καμιά φορά επιβαρύνει. Ο χρόνο δουλεύει σε βάρος μας, ειδικά στους ψηλούς μας, του Φώτση και του Γκιστ»