Skip to main content

Πρεβολαράκη: Βρίσκομαι σε καλό δρόμο ενόψει των Ολυμπιακών

Στην Αθήνα επέστρεψε η «ασημένια» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη. 

Για δεύτερη συνεχή μεγάλη διοργάνωση, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμμετείχε σε τελικό. Η επιτυχία της είναι ακόμη μεγαλύτερη αφού τον τελευταίο μήνα έκανε μόνο θεραπείες για τον τραυματισμό στο πόδι, ενώ η συμμετοχή της αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση κατάφερα να διακριθώ και να μπω στα μετάλλια. Το πλέον σημαντικό είναι ότι βλέπω ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων», ήταν το πρώτο σχόλιό της.

Η Μαρία Πρεβολαράκη στο βάθρο ξέσπασε σε λυγμούς. Όπως εξήγησε «μου βγήκε η ένταση, δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον τρόπο που πάλεψα. Είχα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να συμμετάσχω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ειλικρινά η συμμετοχή μου κρίθηκε την τελευταία στιγμή. Ήμουν εκτός προπονήσεων για ένα μήνα και στην παλαίστρα μπήκα την τελευταία εβδομάδα. Στον ημιτελικό ένιωσα ξανά ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά αποφάσισα να αγωνιστώ».

Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες; «Είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Κρατάμε τα θετικά και προσπαθούμε να διορθώσουμε όλα τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντικό που για δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση κατάφερα να διακριθώ. Αυτό μου δίνει δύναμη και όρεξη για να προσπαθήσω πιο σκληρά και να παλέψω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μόισεν Παριάι, δήλωσε: «Τα συναισθήματά μας είναι πολλά και έντονα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά πρέπει να μετριάσουμε τη χαρά μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».