Skip to main content

Ο Ηρακλής πήρε άδεια συμμετοχής για τη Σούπερ Λίγκα

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ στη σημερινή συνεδρίασή της εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Αιγινιακός, Τύρναβος, Χανιά, ΑΕΛ, Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου, που είχαν ασκήσει εφέσεις κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Η Επιτροπή έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στην ΠΑΕ Ηρακλής, τόσο για τη Σούπερ Λίγκα όσο και για τη Β΄ Εθνική Κατηγορία, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Επίσης, έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε άδεια συμμετοχής, αλλά μόνο για τη Β΄ Εθνική Κατηγορία, στις ΠΑΕ Τύρναβος και Χανιά. Αντίθετα, απέρριψε την έφεση και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στη Λάρισα ούτε για τη Σούπερ Λίγκα ούτε για τη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Ακόμη, έκανε δεκτή την έφεση του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στην ΠΑΕ Αιγινιακός, τόσο για τη Σούπερ Λίγκα όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Τέλος, απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κι αυτό σημαίνει ότι ισχύει η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για τη μη χορήγηση άδειας στους «ερυθρόλευκους», τόσο για την ανώτατη επαγγελματική κατηγορία όσο και για τη Β΄ Εθνική.