Skip to main content

Φορτούνης και Γκιγέρμε στην αποστολή του Ολυμπιακού

H προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό δεύτερο αγώνα (15/1, 19:30) με την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ολοκληρώθηκε με ευχάριστες ειδήσεις για τους «ερυθρόλευκους».

Κατ΄ αρχάς, ο Φορτούνης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει και χρόνο συμμετοχής, 189 ημέρες (σαν αύριο) μετά τον τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) στον φιλικό αγώνα της 10ης Ιουλίου με το Αμβούργο.

Επιστροφή, όμως, και για τον Γκιγέρμε, που ήταν στα «πιτς» από τις 15 Δεκεμβρίου και τη συνάντηση πρωταθλήματος της Τρίπολης, με τον Αστέρα, ύστερα από μαρκάρισμα του Πασαλίδη, για το οποίο ο παίκτης των Αρκάδων τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

Κατά τα λοιπά, στη σημερινή προπόνηση ο Μπενζιά έκανε θεραπεία ενώ οι Μπρούνο, Παπαδόπουλος και Ποντένσε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός έμειναν και οι Σα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Σουντανί, αφού η νίκη στην έδρα της «Μαύρης Θύελλας» (2-0) έχει μετατρέψει τον επαναληπτικό σε παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Την αποστολή της πειραϊκής ομάδας συνθέτουν οι, Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιγέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης και Ξενιτίδης.