Skip to main content

Στροφή στον Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Η περίπτωση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ναυάγησε χθες το βράδυ και σειρά στην κούρσα για τον πάγκο του Ολυμπιακού πήρε ο τεχνικός της Βιτόρια Γκιμαράες Πέδρο Μαρτίνς, που φέρεται πλέον ως πρώτος στόχος του πρωταθλητή Ελλάδας.

Τα σενάρια στην Πορτογαλία «φούντωσαν» από χθες, ωστόσο με δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ίβηρας προπονητής αρνήθηκε ότι έχει κάνει δηλώσεις στον ελληνικό Τύπο σχετικά με την πειραϊκή ομάδα. «Είναι εντελώς ψέματα, ποτέ δεν έκανα τέτοιες δηλώσεις» ανέφερε στην εφημερίδα Ο Jogo.

Ο 47χρονος Μαρτίνς δεν έχει δώσει ως τώρα ένδειξη για το μέλλον του, μετά τον χαμένο τελικό στο Κύπελλο Πορτογαλίας από την Μπενφίκα, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι κάποια στιγμή το ρεπορτάζ τον έφερε υποψήφιο και για να αντικαταστήσει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην Πόρτο.

Πρόβλημα ωστόσο για ενδεχόμενη μετακίνησή του αποτελεί η ρήτρα του ενός εκατομμυρίου ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Γκιμαράες, καθώς δεν είναι ούτε μένει ελεύθερος.

Η εφημερίδα Record αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως καταληκτική ημερομηνία τη σημερινή ημέρα για να λάβει απάντηση, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται, ενώ αποκαλύπτει πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί από το περασμένο καλοκαίρι, πριν καταλήξουν στον Πάουλο Μπέντο.