Skip to main content

Super League: Νίκη ελπίδας για Βέροια

Νίκη που της δίνει δικαίωμα στην ελπίδα της παραμονής σημείωσε η Βέροια, την πρώτη στην έδρα της τη φετινή περίοδο και δεύτερη συνολικά μετά τις 24 Σεπτεμβρίου 2016, όταν κάνοντας την έκπληξη είχε περάσει με 2-1 από τη Νέα Σμύρνη.

Η μακεδονική ομάδα επιβλήθηκε 2-0 του Λεβαδειακού για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική και έφτασε στους 11 βαθμούς, έναντι 12 των Βοιωτών, ενώ έχει να παίξει εντός και το παιχνίδι με τον ουραγό Ηρακλή.

Οι «πράσινοι» ήταν πάντως καλύτεροι στο ξεκίνημα και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 25΄ ο Μάντζιος βγήκε απέναντι στον Καντιμοίρη, που βγήκε νικητής στο τετ α τετ, ενώ στο 26΄ ο Γιακουμάκης σούταρε και ο Έλληνας τερματοφύλακα έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
 
Στο 32΄ και σε κακό διώξιμο του Τριποτσέρη η μπάλα έφτασε στον Λινάρδο, που σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη δίπλα να αγγίξει το αριστερό δοκάρι, αλλά στο 35΄ ο Τριποτσέρης έκανε πάλι λάθος στην απόκρουση και ο Μίλιεβιτς με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.
 
Η Βέροια έφτασε στο 2-0 στο 46΄, όταν ο Βασιλαντωνόπουλος βρήκε τον Σαρπόνγκ στην περιοχή, εκείνος έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ και ο Καπετάνος εκμεταλλεύτηκε την άσχημη απόκρουση του Ναμάσκο και έσπρωξε την μπάλα στην άδεια εστία.
 
Στη συνέχεια ο Καντιμοίρης, που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, είχε άλλες δύο σωτήριες επεμβάσεις, αρχικά με την επέμβαση σε κόρνερ σε σουτ του Γιαακουμάκη στο 66΄ και ύστερα στην προβολή του Βασιλείου στο 81ο λεπτό, όταν απέκρουσε με τα πόδια.