Skip to main content

Καλλονή: Χωρίζει με Βλάχο, διαψεύδει για Τόρες

Διαφορετική εξέλιξη από εκείνη που αναμενόταν πήρε το θέμα του Βαγγέλη Βλάχου στην Καλλονή, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται σε τερματισμό της συνεργασίας τους κι ενώ έως τώρα φαινόταν ότι θα συνέχιζαν την κοινή πορεία τους.

Αυτό συνέβη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, επειδή η διοίκηση της ομάδας της Λέσβου και ο Έλληνας τεχνικός εμφάνισαν διάσταση απόψεων σε σημαντικά θέματα. Αυτό σημαίνει ότι η Καλλονή βρίσκεται πια σε αναζήτηση προπονητή, ενώ ο Βλάχος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο σύλλογος διαψεύδει ότι προέβη σε πρόταση προς τον Νταβίντ Τόρες, το συμβόλαιο του οποίου με τον Πλατανιά λήγει στο τέλος του Ιουνίου.

«Η ΠΑΕ Καλλονή δε συνηθίζει να τοποθετείται για δημοσιεύματα που αφορούν τα μεταγραφικά αλλά κατ΄ εξαίρεση, σε σημερινές αναφορές του Τύπου που τη θέλουν να έχει κάνει πρόταση 150.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή Νταβίντ Τόρες, απαντάμε πως ουδεμία πρόταση έχουμε κάνει στον συγκεκριμένο παίκτη και ούτε προτιθέμεθα να κάνουμε» αναφέρει η ανακοίνωση.