Skip to main content

Ο Σόλσκιερ δεν θέλει άλλα «κακά μήλα» στη Γιουνάιτεντ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ισχυρίστηκε ότι η ατμόσφαιρα στο «Ολντ Τράφορντ» έχει αλλάξει προς το καλύτερο, αφότου άφησε τους Αλέξις Σάντσες και Ρομέλου Λουκάκου να μετακινηθούν στην Ίντερ.

Λουκάκου και Σάντσες έφτασαν στο Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι, ο Πογκμπά έχει συνδεθεί με μια επιστροφή στη Γιουβέντους, αλλά ο Σόλσκιερ δήλωσε ότι κατάφερε να απαλλαγεί από τα «κακά μήλα», από τους πρώτους μήνες του στο τιμόνι της ομάδας.

«Θα προτιμούσα να έχω μια τρύπα στην ομάδα παρά έναν μ…», δήλωσε στο United We Stand. «Η προσωπικότητα είναι τόσο σημαντική. Είμαστε μια ομάδα κι αυτό είναι ένα ομαδικό περιβάλλον».

«Θέλεις παίκτες με μικρό “εγώ”, αλλά πρέπει να είναι σε θέση να προσαρμοστούν. Τον Μάρτιο του 2019 οι παίκτες ήταν σωματικά κουρασμένοι, ψυχικά κουρασμένοι και είχαμε τραυματισμούς. Οι παίκτες ξεκίνησαν με αρνητική σκέψη, ενώ τώρα έχουν θετική σκέψη», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Υπήρχαν άλλα πράγματα που δεν μου άρεσαν πέρυσι, κάποιες προσωπικές ατζέντες που δεν μπορούσαν να διευθετηθούν μέχρι το καλοκαίρι. Πάντα θα υπάρχουν παίκτες που θέλουν να παίξουν περισσότερο, αλλά αν μια ομάδα είναι επιτυχής, τότε οι παίκτες πρέπει να είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Νιώθω ότι δεν έχουμε κανένα κακό μήλο».

Ο Λουκάκου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 25 αγώνες πρωταθλήματος φέτος, ενώ ο Σάντσες φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στο Μάντσεστερ, καθώς ο δανεισμός του στους «νερατζούρι» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.