Skip to main content

Μπακς και Γιάννης διέλυσαν το Τορόντο

Με έναν άκρως επιβλητικό, Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Μιλγουόκι έκανε «πάρτι» με το Τορόντο και με το 125-103 έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Τα «Ελάφια» έκαναν εξαιρετικό ματς, καμία σχέση με αυτό που προηγήθηκε και χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να το πάρουν.

Αυτή την φορά έδειξαν ποιος είναι το «φεντικό» στη σειρά και, πλέον, θα μεταβούν στην έδρα των Ράπτορς για τα δύο επόμενα ματς, είτε για να κάνουν το sweep, είτε για να πάρουν ένα και να «αγκαλιάσουν» την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ.

Κορυφαίος των νικητών, ποιος άλλος, ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους και έδειξε τον δρόμο από νωρίς στους συμπαίκτες του. Σημαντική δουλειά έκαναν και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Ο Ερσάν Ιλιασόβα (17 πόντοι), Μάλκολμ Μπρόγκντον (14 πόντοι) και Τζορτζ Χιλ (13 πόντοι), έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα τους για να ξεφύγει ακόμη και με +28 πόντους, σε ένα βράδυ στο οποίο δεν είδαν ούτε στιγμή την πλάτη των Ράπτορς.

Ο Κοουάι Λέοναρντ (31 πόντοι) αποτέλεσε πάλι την όαση του Τορόντο.