Κάτοικος Βελγίου είναι από σήμερα ο Νίκος Καρέλης, αφού η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού στη Γκενκ ολοκληρώθηκε.
Ο 23χρονος διεθνής πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα 3,5 χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Ο Καρέλης θα κάνει αύριο την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του.
Η ανακοίνωση:
«Η Γκενκ ολοκλήρωσε σήμερα τη μεταγραφή του Νικολάου Καρέλη (24/02/1992).
Ο Έλληνας επιθετικός προέρχεται από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια με οψιόν για άλλο ένα.
Ο Καρέλης έπαιξε φέτος σε 22 ματς με τον Παναθηναϊκό όπου πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. Τον Οκτώβριο του 2014 ο Καρέλης έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας και έκτοτε μετρά 10 συμμετοχές.
Ο επιθετικός έφτασε σήμερα στη Γκενκ και αύριο θα συμμετάσχει στην κλειστή προπόνηση».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












