Skip to main content

«Φωτιά» στη μάχη της παραμονής έβαλε ο Παναιτωλικός

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής, μέσω των play out της Super League, έδωσε ο Παναιτωλικός μετά τη σημερινή του νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος που διεξάγεται.

Το αυτογκόλ του Λισγάρα στο 84ο λεπτό χάρισε το τεράστιο «τρίποντο» στο συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα, που «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, όπου πέρασε η ΑΕΛ, αλλά με ένα ματς λιγότερο (την Δευτέρα 19/04 με την Λαμία εκτός έδρας). Τα «καναρίνια» με τους 24 βαθμούς που έχουν άφησαν στους 23 την ΑΕΛ, ενώ βρίσκονται και ένα βαθιμό πίσω από τον ΟΦΗ, που νωρίτερα «άφησε» δύο πολύτιμους βαθμούς στο Ηράκλειο με το 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι είχαν σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο στο ματς από την «ελαφρά ταξιαρχία», η οποία παρά την ήττα που γνώρισε δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, ενώ απομένουν τρεις… στροφές για το φινάλε της περιόδου. Την επόμενη αγωνιστική, μάλιστα, θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη τον αδιάφορο βαθμολογικά, Βόλο και θα έχει την ευκαιρία με νίκη να κλειδώσει» την παραμονή της στη Super League.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τις άμυνές τους. Η φάση που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 84ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ντάλσιο έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά για τον αμαρκάριστο Ματσόλα, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Βέρχουλστ. Η μπάλα όμως πήρε περίεργη τροχιά και ο Λισγάρας, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έβαλε άτσαλα το πόδι του και την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0.