Skip to main content

«Μαγικός» Giannis στο Πόρτλαντ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Greek Freak «πήρε το όπλο» του και «σκότωσε» το Πόρτλαντ, οδηγώντας το Μιλγουόκι στην τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη του, με 122-101.

Μόλις 9 λεπτά, από τα συνολικά 29 που αγωνίστηκε, χρειάστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να κάνει άλλο ένα double double. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε 32 πόντους με 11/19 δίποντα και 2/4 τρίποντα, μάζεψε 17 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ στην εκτός έδρας νίκη των Μπακς.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία των «Ελαφιών» στις τέσσερις τελευταίες σερί εκτός έδρας μάχες που έδωσαν και, πλέον, επιστρέφουν στην έδρα τους.

Εξαιρετικός ήταν και ο Κρις Μίντλετον με 30 πόντους, ενώ 29 πέτυχε ο Μπλέντσο, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να παίρνει και αυτός πέντε λεπτά συμμετοχής.

Από τους γηπεδούχους, ο Καρμέλο Άντονι είχε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 26 πόντους πέτυχε ο Λίλαρντ, με τον ΜακΚόλουμ να προσθέτει ακόμα 20.

Μία ακόμη σημαντική διάκριση στην εξαιρετική καριέρα που διαγράφει στο ΝΒΑ πέτυχε ο Τζέιμς Χάρντεν. Στην άνετη επικράτηση του Χιούστον επί της Μινεσότα με 139-109, ο σταρ των «Ρόκετς« πέτυχε 32 πόντους και με αυτούς ξεπέρασε το φράγμα των 20.000 πόντων, όντας ο  45ος παίκτης στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ντάλας-Φιλαδέλφεια 109-91
Πόρτλαντ-Μιλγουόκι 101-122
Ντένβερ-Κλίβελαντ 103-111
Οκλαχόμα-ΛΑ Λέικερς 110-125
Βοστώνη-Νέα Ορλεάνη 140-105
Ντιτρόιτ-Σικάγο 99-108
Χιούστον-Μινεσότα 139-109

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.