Skip to main content

Επέμβαση στο πρόσωπο έκανε ο Φαλκάο

Μια μέρα μετά την εσπευσμένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Ρανταμέλ Φαλκάο δημοσίευσε ένα καθησυχαστικό μήνυμα τη Δευτέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο όταν συγκρούστηκε στην προπόνηση με κάποιον από τους παρτενέρ του, έγραψε πως «όλα πήγαν καλά», παρότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναπαίξει αυτή τη σεζόν.

Ξαπλωμένος στο κρεβάτι του στο νοσοκομείο, ο Φαλκάο έδωσε καθησυχαστικές ειδήσεις μια μέρα μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Μαζί με τη σύζυγό του, ο επιθετικός της Γαλατασαράι, ο οποίος θα πρέπει να φοράει πια προστατευτική μάσκα, έδειξε να διασκεδάζει την κατάσταση.

«Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά», έγραψε ο 35χρονος σκόρερ στα δίκτυα. «Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα και τις προσευχές. Ευχαριστώ τους γιατρούς για τη δουλειά τους. Ο μασκοφόρος έρχεται!».

Θύμα ενός σοβαρού τραυματισμού την προηγούμενη μέρα στην προπόνηση, ο Φαλκάο μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Αφού χτύπησε βίαια με τον συμπαίκτη του Κερέμ Ακτουρόκογλου, ο πρώην άσος Μονακό υπέστη πολλά κατάγματα στο πρόσωπο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες το βράδυ και τώρα θα ξεκουραστεί για λίγο.

Η ανάρρωσή του εκτιμάται ότι διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες, μια καθυστέρηση που δεν θα του επιτρέψει να παίξει ως μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ένα πραγματικό χτύπημα για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, επί του παρόντος τρίτη στο τουρκικό πρωτάθλημα, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας (που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) κι έναν από την Φενερμπαχτσέ.

Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία (1-1) το Σάββατο εναντίον της Καραγκιουμρούκ και στο τελικό σπριντ για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα πρέπει να πορευθούν χωρίς τον Φαλκάο, ξεκινώντας με το ταξίδι στη Σμύρνη για τον αγώνα με την Γκεζτεπέ, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Φτάνοντας στην Πόλη το καλοκαίρι του 2019 από το Πριγκιπάτο, ο «Ελ Τίγκρε», του οποίου το συμβόλαιο διαρκεί έως το 2022, έχει σκοράρει 8 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ σε 15 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.