Skip to main content

«Έδωσαν τα χέρια» Αγγελόπουλος-Αγγέλου

Οριστικά στον πάγκο της ΑΕΚ θα καθίσει έως το τέλος της περιόδου ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο 58χρονος προπονητής θα είναι ο διάδοχος του Ηλία Παπαθεοδώρου στο «τιμόνι» της Ένωσης, καθώς μετά τη συνάντηση που είχε με το γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Γιώργο Χήνα, το μεσημέρι της Δευτέρας (12/04), στη συνέχεια συναντήθηκε και με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Μάκη Αγγελόπουλο.

Στη διάρκεια αυτής οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε όλα κι έδωσαν τα χέρια, με τον έμπειρο τεχνικό να επιστρέφει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» μετά από 14 χρόνια (το 2007 είχε διαδεχθεί τον Άγγελο Κορωνιό).

Ο Αγγέλου φέρεται στη συνάντηση που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ζήτησε να βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Προμηθέα, στην Πάτρα, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (14/4).

Εντός της ημέρας θα διθεί η απάντηση στον έμπειρο προπονητή, μιας και οι άνθρωποι της ΚΑΕ είχαν συνεννοηθεί με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Παπαθεοδώρου, Γιώργο Λιμνιάτη, να αναλάβει χρέη υπηρεσιακού για το συγκεκριμένο ματς με τους Αχαιούς.

Για τις εξελίξεις ο Αγγέλου έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση του Ιωνικού, του οποίου ήταν προπονητής μέχρι σήμερα, οδηγώντας την ομάδα της Νίκαιας στην παραμονή στην Basket League, ενώ απομένει μία αγωνιστική για το φινάλη της κανονικής περιόδου (22η).