Skip to main content

Ο Ολυμπιακός απέσυρε την ομάδα χάντμπολ από το φετινό πρωτάθλημα

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού δεν θα ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο 2020-21 στη Handball Premier, καθώς η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε σήμερα (8/4) την απόφαση να την αποσύρει από το φετινό πρωτάθλημα, λίγες ημέρες αφότου οι Πειραιώτες δεν «κατέβηκαν» στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη Νικαίας (4/4).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» εξηγούν τους λόγους για τους οποίους έφτασαν στην απόφαση αυτή, κάνοντας αρχικά λόγο για «αλλοίωση των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-2020 και καταστρατήγηση των πειθαρχικών κανονισμών και της προκήρυξης διεξαγωγής του. Ενός πρωταθλήματος το οποίο στη συνέχεια, δόθηκε στα χαρτιά και στην ισοβαθμία».

Ακολούθως ο πειραϊκός σύλλογος αναλύει τα δεδομένα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, τα οποία οδήγησαν στην απόφαση απόσυρσης της ομάδας και υπογραμμίζει: «Για τους παραπάνω λόγους και αφού εξαντλήσαμε κάθε πιθανότητα για να συνεχίσουμε τη φετινή σεζόν στο Χάντμπολ, είναι οριστική η απόφασή να μην γίνουμε μέρος του προβλήματος και ενός αλλοιωμένου πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» επισημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός «δεν θα συνεχίσει να είναι μέρος στο θέατρο του παραλόγου, που διεξάγεται με την ανοχή της Ομοσπονδίας και της Πολιτείας», ενώ ρίχνουν τα «βέλη» τους στην ΑΕΚ, για την οποία αναφέρουν πως «αρέσκεται να πανηγυρίζει τίτλους στα χαρτιά».