Skip to main content

Αποθέωση για Ολυμπιακό, 5-0 την Καλλονή

Φινάλε αντάξιο ενός πρωταθλητή είχε στις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις του ο Ολυμπιακός, που ενώπιον των «πιστών» του και όπως και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου νίκησε 5-0 την Καλλονή, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Σε ένα κατάμεστο και ολοκόκκινο «Γ. Καραϊσκάκης» οι γηπεδούχοι έφτασαν στο σκοπό τους παίζοντας σχεδόν στο… ρελαντί, αφού αρκούσαν μερικά διαστήματα για να καταδείξουν τη διαφορά ποιότητας και κλάσης που τούς χώριζε από τους αντιπάλους τους.

Στο 13΄ και σε γέμισμα του Σαλίνο ο Μπενίτες στόπαρε με το στήθος και κάνοντας μισή περιστροφή έστειλε την μπάλα με «σκαστό» σουτ στα δίχτυα του Άλεξιτς κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο 39ο λεπτό, και αφού είχε μεσολαβήσει ένα «φλύαρο» διάστημα των δύο ομάδων , έγινε το 2-0 με το έβδομο γκολ του Φορτούνη στο φετινό πρωτάθλημα, όταν ο νεαρός άσος των «ερυθρόλευκων» κινήθηκε κάθετα για να ξεφύγει από τον Γιορέντε και να πλασάρει εύστοχα.

Στο 56΄ οι θεατές στο φαληρικό γήπεδο και όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα από την τηλεόραση «υποκλίθηκαν» στην κλάση του Τσόρι Ντομίνγκες, που με έξοχη ατομική προσπάθεια έφερε την μπάλα στο αριστερό και «εκτέλεσε» έξω από την περιοχή για το 3-0.

Η συνέχεια και ο επίλογος ανήκαν στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος με ατομική προσπάθεια έγραψε το 4-0 στο 81΄, ενώ στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ από τον Τσαμπούρη, σημειώνοντας το 16ο τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η Καλλονή χρειάζεται ένα βαθμό για να διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία και θα προσπαθήσει να τον κατακτήσει εντός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο, την επόμενη Κυριακή.