Skip to main content

As: «Τα βρήκαν Ρεάλ-Έρικσεν»

Σε συμφωνία με τον Κρίστιαν Έρικσεν φέρεται να ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την «As» και, πλέον, το μόνο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η Τότεναμ!

Η ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει με σημερινό (1/05) δημοσίευμα ότι η Ρεάλ έδωσε τα χέρια με τον Δανό επιθετικό μέσο και αυτό που απομένει είναι να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του, την Τότεναμ.

Ο 27χρονος, σύμφωνα πάντα με την «As» επιθυμεί διακαώς να μετακομίσει στην Μαδρίτη, ενώ στα συν για τους «μερένγκες» είναι και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τους «πετεινούς» λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή, καθώς μπορεί με τον παίκτη να επέλθει συμφωνία (αξιώνει πάνω από 4 εκ. ευρώ ετησίως, που παίρνει από την Τότεναμ), ωστόσο, με τους Λονδρέζους τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα. Πέρυσι η Ρεάλ είχε ζητήσει ξανά τον παίκτη, με την αγγλική ομάδα να αξιώνει 250 εκ. ευρώ για να συναινέσει.

Τα νούμερα αυτά, βέβαια, δεν ισχύουν στη δεδομένη χρονική περίοδο, ωστόσο, δεν πρόκειται να προχωρήσει τίποτα με ποσό κάτω των 120 εκ. ευρώ!