Skip to main content

Ανανέωσε με Πλατανιά ο Παράσχος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του θα πορευθεί ο Πλατανιάς και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού οι δύο πλευρές είχαν μια πολύ καλή συνεργασία φέτος.

Η διοίκηση της χανιώτικης ομάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας, ευελπιστώντας ότι στο νέο πρωτάθλημα θα πετύχει κάτι καλύτερο από την ένατη θέση που κατάκτησε φέτος, διεκδικώντας πάντως ως το τέλος τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Γιώργο Παράσχο για έναν ακόμα χρόνο» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Πλατανιά.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.