Skip to main content

Ευ(Χ)αριστημένοι και οι δύο

Σε ματς που δεν είχε φάσεις, πέρα από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος, Λαμία και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 2η αγωνιστική των play out της Super League.

Η ομάδα που αν μπορεί να πει κανείς ότι ήθελε περισσότερο τους βαθμούς ήταν η Λαμία, η οποία σε περίπτωση νίκης θα «κλείδωνε» σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της, αλλά ακόμη και με τον ένα που απέσπασε μπορεί να αισθάνεται πιο ήσυχη από τους Παναιτωλικό και ΑΕΛ.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Μέχτο τότε δεν είχε τίποτα αξιοσημείωτο, πέραν του απευθείας φάουλ του Μπουένο στο 14΄, που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί και κατέληξε άουτ

Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (85΄) ο Κρητικός έδωσε προβάδισμα στους Θεσσαλούς, αλλά σχεδόν με τη σέντρα ο Καραμάνος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μήτογλου και ο Ντέλετιτς στο 88΄ από το σημείο του πέναλτι δεν αστόχησε για το τελικό 1-1.

Ο βαθμός αυτός διατηρεί σχετικά ασφαλείς τους γηπεδούχους (βοήθησε και η ισοπαλία στο ΑΕΛ-Παναιτωλικός), ενώ η ομάδα της Μαγνησίας με τη σημερινή ισοπαλία έμεινε μόνη στην κορυφή της άτυπης κατάταξης των play out, εκμεταλλευόμενη την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΟΦΗ.