Skip to main content

Πάλη: Ο Κ. Φίλης ευχαρίστησε τα σωματεία για την εκλογή του

Ο διευθυντής του Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Κωνσταντίνος Φίλης, είναι ο νέος εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Πάλης στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. 

Μετά τις προεδρικές αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία και την εκλογή του, ο κ. Φίλης ευχαρίστησε τα σωματεία – μέλη της ΕΛΟΠ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

«Είμαι ευγνώμων στα σωματεία και τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για την τιμή να με εκλέξουν εκπρόσωπο τους στην Ε.Ο.Ε. Η Πάλη, ως ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, έχει ξεχωριστή θέση στην Ολυμπιακή οικογένεια», ανέφερε.

«Στόχος μου είναι να μεταλαμπαδεύσω τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει στην κοινωνία ο αθλητισμός και ειδικότερα η Πάλη, η οποία είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες του Ολυμπισμού και συνδέει τους αρχαίους με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτές οι αρχές πρέπει να μεταφερθούν στη νέα γενιά, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που ζούμε τώρα», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Ως μέλος της Ε.Ο.Ε., η περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού Ολυμπιακού κινήματος, σε μια συνολικά κρίσιμη καμπή, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πρόκληση. Είναι στο χέρι μας ώστε η πρόκληση να γίνει ευκαιρία».