Skip to main content

Super League: Εμφατικό τέλος για Ατρόμητο

Με θετικό τρόπο έκλεισε ο Ατρόμητος τη φετινό περίοδο στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε στο Περιστέρι με 4-1 τον Πλατανιά και ολοκλήρωσε την παρουσία του καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση, ενώ οι Κρήτες βρέθηκαν στην έβδομη.

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τους γηπεδούχους, καθώς δύο από τους αρχηγούς τους, οι Εντουάρντο Μπρίτο και Νίκος Λαζαρίδης, φόρεσαν για τελευταία φορά τη φανέλα του συλλόγου.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν πολύ καλή, δημιούργησε πολλές φάσεις με «αιχμές» τους Λημνιό – Τόνσο και είχε εκτελεστές Ντάουντα και Ντιγκινί. 

Το σκορ άνοιξε στο 12΄ ο Ντάουντα ύστερα από ωραία προσπάθεια του Λημνιού από την αριστερή πλευρά και γύρισμα της μπάλας στο σημείο του πέναλτι.

Στο 18΄ η «λόμπα» του Τόνσο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσει στην ισοφάριση η ομάδα των Χανίων στο 39΄, στη μοναδική αξιόλογη στιγμή της στο παιχνίδι, όταν ο Κάργας με εκπληκτικό εν κινήσει σουτ έξω από την περιοχή ξετίναξε τα δίχτυα του Γκορμπούνοφ. 

Στο 42΄ ο Ντιγκινί έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ατρόμητο, ο οποίος στην επανάληψη έφτασε σε ακόμη δύο γκολ: στο 75΄ και πάλι με τον Γάλλο, ξανά από μπαλιά του Λημνιού και στο 89΄ με αυτογκόλ του Σαάντο.