Skip to main content

NBA: Η απουσία του Λεμπρόν πληγώνει τους Λέικερς

Χωρίς τους Τζέιμς και Ντέιβις γι΄ άλλη μια φορά στη σύνθεσή τους, οι Λέικερς γνώρισαν νέα ήττα. Αυτή τη φορά δράστης ήταν η Φιλαδέλφεια, που άλωσε το Λος Άντζελες με 109-101.

Πρώτος σκόρερ των Σίξερς ήταν ο Γκριν με 28 πόντους, ενώ ο Σεθ Κάρι με 19 ήταν αντίστοιχα πρώτος για τους «λιμνάνθρωπους».

Το Πόρτλαντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα των Χιτ (125-122), με κορυφαίο τον ΜακΚόλουμ (35 πόντο). Ο Λίλαρντ σταμάτησε στους 22, αλλά είχε τους τρεις καθοριστικούς στο φινάλε, ενώ για το Μαϊάμι οι Αντεμπάγιο και Χίρο σκόραραν από 29 πόντους.

Οι Νικς επικράτησαν με 106-102 των Γουίζαρντς, ανατρέποντας μια εις βάρος του διαφορά 17 πόντων και δίνοντας συνέχεια στη φετινή εξαιρετική πορεία τους.

Πρώτος σκόρερ για τη Νέα Υόρκη ήταν ο Μπερκς με 27 πόντους, ενώ ο Μπάρετ πρόσθεσε άλλους 24, ενώ για την Ουάσινγκτον ο Μπιλ σταμάτησε στους 26.

Xωρίς Κάρι και Γκριν στη σύνθεσή τους, οι Γουόριορς έγιναν εύκολη λεία για το Σακραμέντο.

Οι Κινγκς νίκησαν με το επιβλητικό 141-119, με τον Φοξ να σκοράρει 44 πόντους, την ώρα που για τους «πολεμιστές» ο Γουίγκινς είχε 26. 

Εύκολη νίκη με 98-85, μέσα στο Σαν Αντόνιο, σημείωσε η άλλη ομάδα του Λ.Α., οι Κλίπερς, απέναντι στους Σπερς. Ο Τζάκσον με 28 πόντους ήταν ο καλύτερος των νικητών, την ώρα που ο ΝτεΡόζαν είχε 23 για τα «σπιρούνια».