Skip to main content

«Καπάρωσε» την τέταρτη θέση ο Ατρόμητος, χαμένοι ΠΑΣ και Αστέρας

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την παρουσία του στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος μετά τη νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη με 2-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Καταλύτης για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ ήταν ο Κουλούρης, ο οποίος έδωσε στο 17΄ στον Μανούσο κι εκείνος έγραψε το 0-1 με κεφαλιά, ενώ στο 36΄ ο διεθνής επιθετικός πέτυχε το 0-2 με πλασέ, προλαβαίνοντας τον Κουέστα.

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε στους «Ζωσιμάδες» το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα αποτέλεσμα που, σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (3-1), είναι άσχημο και για τις δύο ομάδες.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται πια στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι Αρκάδες είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από την κρητική ομάδα και στο +2 από τη «διακεκαυμένη» ζώνη.

Ο Πανιώνιος νίκησε στη Λιβαδειά τον τοπικό Λεβαδειακό με 2-1 και «καταδίκασε» τους γηπεδούχους σε υποβιβασμό. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 9΄ με τον Μαρκόφσκι, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε τους βαθμούς με τα γκολ των Τσιλούλη (43΄) και Κόρμπου (57΄).

Ο Παναιτωλικός, τέλος, πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης 1-0 με πέναλτι του Μπαΐροβιτς στο 31ο λεπτό και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.