Skip to main content

Χωρίς οπαδούς στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαγόρευσε την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λάρισα για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ, όπως και τη μετακίνηση φίλων του Ατρόμητου στο «Κλ. Βικελίδης».

Ως προς τη συνάντηση ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, είχε προηγηθεί ανακοίνωση των «βυσσινί» που έκανε λόγο για μη διάθεση εισιτηρίων και μη λειτουργία των εκδοτηρίων την ημέρα του αγώνα.

Ο αγώνας της Λάρισας έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αφού με νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας ύστερα από 34 χρόνια.

Αντίθετα, η αστυνομία της Αρκαδίας εισηγήθηκε στον κ. Βασιλειάδη την απαγόρευση μόνο της οργανωμένης και όχι της μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στις 25/4.

Οι αποφάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος επέβαλε:

«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14.04.2019 και ώρα 19:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14-04-2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»