Skip to main content

Δεν «βόλεψε» κανέναν το 0-0 στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αγώνα για την 27η αγωνιστικής της Super League.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε κανέναν από τους δύο μονομάχους, που εξακολουθούν να παλεύουν για την σωτηρία τους, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Σε πιο δυσχερή θέση παραμένουν οι Βοιωτοί,  που έφτασαν στους 21 βαθμούς και παραμένουν στην προετελευταία θέση. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου θα χρειαστεί ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Και η πελοποννησιακή ομάδα, όμως, δεν αισθάνεται καθόλου μα καθόλου σίγουρη στους 28 βαθμούς. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου είχε την ευκαιρία σήμερα (7/04) να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και παραμένει σε δύσκολη θέση, μιας και ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, που επίσης δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού (στο φινάλε θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο που είναι αδιάφορος).

Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν πέντε ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ για πρώτη φορά μετά από έξι σερί νίκες απέτυχαν να φτάσουν στην 7η εντός έδρας με αντίπαλο τον Λεδβαδειακό.

Η ομάδα του Καραγεωργίου με τον βαθμό που απέσπασε εξακολουθεί να ψάχνει ένα θαύμα για να κρατηθεί στην κατηγορία. Μετά από τρεις σερί ήττες κατάφερε να μην χάσει, χωρίς, πάλι να σκοράρει, ενώ αγνοεί το τρίποντο από τα τέλη Φλεβάρη και το διπλό που είχε πετύχει στην Ξάνθη.

Ήρωας για τον Λεβαδειακό εξελίχθηκε ο Μπάγιτς, ο οποίος στο 95΄ έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Καλτσά.