Skip to main content

Τένις: Συνεχίζει στο Volvo Cup η Σάκκαρη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αν και δυσκολεύτηκε, η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Volvo Cup Open, που διεξάγεται στο Τσάρλστον.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόνι Πέρεν (Ελβετία, Νο 144 στον κόσμο)) με 2-1 σετ και στην επόμενη φάση του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα, Αντρέα Πέτκοβιτς, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Μπάρμπαρα Λεπτσένκο (ΗΠΑ).

Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά για το 2019 και πρώτο μετά από 10 μήνες, που η Σάκκαρη αγωνίζεται στο χώμα. Αφού πήρε πολύ δύσκολα το πρώτο σετ με 7-5, στη συνέχεια έχασε το δεύτερο με 3-6, αλλά στο τρίτο ανέβασε την απόδοσή της κι έφτασε πολύ άνετα στη νίκη με 6-1.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.