Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Λουίς Φαν Γκάαλ, που είναι έτοιμος να φέρει στο Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ ακόμη έναν συμπατριώτη του, τον Ολλανδό διεθνή Μέμφις Ντεπάι.
Ο Ντεπάι αποτελεί τον πρώτο στόχο των «κόκκινων διαβόλων» για την επιθετική γραμμή τους, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι παίκτης και Γιουνάιτεντ έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία για συνεργασία.
Ο Φαν Γκάαλ εκτιμά ότι ο διεθνής άσος της Αϊντχόφεν είναι η καλύτερη περίπτωση για τη θέση του «κρυφού» επιθετικού και ως εκ τούτου τον έχει στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του.
Η μετακίνηση του Ντεπάι αναμένεται να κοστίσει περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ στην αγγλική ομάδα, δηλαδή όσο και η ρήτρα εξαγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιό του.
Τη μετακίνησή του, μάλιστα, προανήγγειλε ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Φιλίπ Κοκού, ο οποίος δήλωσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, χωρίς να την προσδιορίσει.
«Φυσικά και ο Ντεπάι θα πουληθεί. Δεν μπορεί κανείς να το αποτρέψει» είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός.
Ο Ντεπάι αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού από τον Φαν Γκάαλ, ο οποίος επιθυμεί να αναδιαμορφώσει το ρόστερ της Γιουνάιτεντ με τις μεταγραφές έξι νέων παικτών και την αποδέσμευση 14 από το τωρινό έμψυχο δυναμικό.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












