Μπαίνει μπροστά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ αποφάσισε να συνδράμει οικονομικά στο τμήμα, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να παραμείνει στην Α1 κατηγορία.
Ήδη οι «πράσινοι» μετρούν 7 σερί ήττες με αποτέλεσμα να «πέσουν» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και να κινδυνεύουν πολύ σοβαρά με υποβιβασμό.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση ο Δ.Γιαννακόπουλος αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά το τμήμα βόλεϊ με την απόκτηση δύο ξένων παικτών.
Ήδη έχει συμφωνήσει ο Βραζιλιάνος ακραίος, Ένρικ Μπατατζίμ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου, ενώ αναζητείται κι ένας ακόμη ξένος που θα κάνει τη διαφορά.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












