Skip to main content

Ο Ολυμπιακός μοναδική ελληνική ομάδα στο Τοπ-100 των ακριβότερων συλλόγων παγκοσμίως

INTIME SPORTS/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» αποτιμώνται στα 137,65 εκατομμύρια ευρώ από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Tranfermarkt

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα στην κατάταξη με τους 100 πιο ακριβούς συλλόγους στον κόσμο, μετά την επικαιροποίηση της εξειδικευμένης ιστοσελίδας Transfermarkt.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας βρίσκεται στην 98η θέση με εκτιμώμενη αξία ομάδας στα 137,65 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει την πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο με αποτίμηση 1,34 δισεκατομμύρια ευρώ. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι, με τη συνολική της αποτίμηση να αυξάνεται 1,31 δισεκατομμύρια ευρώ μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου των Γκουέχι και Σεμένιο.

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην τρίτη θέση και «κλείνει» το άτυπο αυτό βάθρο, με τον Μίκελ Αρτέτα να έχει δημιουργήσει ένα συγκρότημα αξίας 1,23 δισ. ευρώ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.