Skip to main content

ΕΠΟ: Αφαίρεση 6 βαθμών από τον Ηρακλή

Δε γλιτώνει τον υποβιβασμό στην Football League ο Ηρακλής.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν ο «Γηραιός» δε λένε να αφήσουν τον ιστορικό σύλλογο. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε σήμερα το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ να τιμωρήσει τους Θεσσαλονικείς με ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, λόγω ανεξόφλητων οφειλών προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά. 

Οι κυανόλευκοι ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με την Βέροια κι εφόσον ισχύσει αυτή η απόφαση είναι αδύνατο να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

Η απόφαση:  

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ. 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».