Skip to main content

Τένις: Οσταπένκο εναντίον Στίβενς στον τελικό του Μαϊάμι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Γελένα Οσταπένκο θα αγωνιστεί αύριο για τον τίτλο στο τουρνουά WTA του Μαϊάμι, απέναντι στην Αμερικανίδα Σλόαν Στίβενς.

Στο χρονικά δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά η Λετονή έσβησε το όνειρο της Ντανιέλ-Ρόουζ Κόλινς (ΗΠΑ, Νο 93), που συμμετείχε στο κυρίως ταμπλό μέσω προκριματικών.

Η Οσταπένκο νίκησε την Κόλινς με σκορ 7-6, 6-3. Στο πρώτο ημιτελικό, η Στίβενς είχε αποκλείσει τη Λευκορωσίδα Βικτόρια Αζαρένκα.

Μεταξύ της Αμερικανίδας, η οποία θα εισέλθει στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης τη Μεγάλη Δευτέρα και της Λετονής, δεν υπάρχει παρελθόν αγώνων, ενώ και για τις δύο είναι ο πρώτος τελικός στο Miami Open.
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.