Skip to main content

Όλα για την πρόκριση ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη αποστολή στα πλέι οφ του Europa League

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την Πέμπτη (26/2) για τις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στο Europa League 2025-26, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να αγωνίζονται εκτός έδρας, στις ρεβάνς των πλέι οφ.

Στο χρονικά πρώτο παιχνίδι, το «τριφύλλι» φιλοξενείται στην Τσεχία από την Βικτόρια Πλζεν (19:45), με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλο 2-2 στο ΟΑΚΑ.

H αποστολή της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ είναι δύσκολη απέναντι στο μοναδικό σύλλογο που παραμένει αήττητος στο εφετινό Europa League (3 νίκες, 6 ισοπαλίες), όχι όμως και ακατόρθωτη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μπενίτεθ δεν έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Πάλμερ-Μπράουν, Κώτσιρα, Τσιριβέγια, αλλά και τους «λαβωμένους» Ντέσερς, Σισοκό που είναι ήδη εκτός ευρωπαϊκής λίστας, μαζί με τους Γεντβάι, Κοντούρη, Τσάβες, Παντελίδη.

Περίπου δύο ώρες αργότερα (22:00) θα ακολουθήσει ο αγώνας του ΠΑΟΚ στο Βίγκο απέναντι στη Θέλτα, από την οποία ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε με 2-1 στην Τούμπα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στο 1-1 με την ΑΕΛ, είδε και τον Παβλένκα να τίθεται νοκ άουτ. Η απουσία του 33χρονου Τσέχου τερματοφύλακα ήρθε να προστεθεί σε εκείνες των Λόβρεν, Μεϊτέ, Κωνσταντέλια, Πέλκα, Ιβανούσετς και Ντεσπόντοφ.

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει, επίσης, στον Ζίβκοβιτς, που στο παιχνίδι της Τούμπας συμπλήρωσε κάρτες, αλλά τουλάχιστον ο ίδιος εξέτισε την τιμωρία του, όπως και ο Γιακουμάκης, που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.