Αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ, στην καλύτερή του φετινή εμφάνιση στη Euroleague, ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Βίρτους στο ΣΕΦ, επικρατώντας με 109-77 και ανέβηκε στο 17-9 της διοργάνωσης.
Οι Ιταλοί άντεξαν στο σχέδιο των γηπεδούχων μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο.
Στο δεύτερο οι Πειραιώτες πάτησαν… γκάζι, έκλεισαν το ημίχρονο στο 61-34 και δεν σταμάτησαν ούτε στην έναρξη του δευτέρου, όντας στο 30′ στο +39, 89-50, μέσα σε αποθέωση από το κοινό τους.
Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι ”ερυθρόλευκοι” είχαν κάνει την δουλειά με το ξέσπασμα του πρώτου ημιχρόνου και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού με το τελικό 109-77.
Ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 18 πόντους, ο Φουρνιέ με 11 πόντους, ο Τζόουνς με 10, όπως και ο Μακίσικ με 10 ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.
Τα δεκάλεπτα: 24-23, 61-34, 89-50, 109-77.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












