Skip to main content

Πρώτη προπόνηση για Νιόπλια, χαιρέτησε ο Σίμος

Ο Νίκος Νιόπλιας επέστρεψε στον πάγκο του ΟΦΗ για να οδηγήσει το σύλλογο του Ηρακλείου στα πλέι άουτ και να τον διατηρήσει στην κατηγορία, αφού η θέση του έχει γίνει πια δυσεχερής, μετά και την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ.

Μετά την ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ, ο Νιόπλιας έκανε την πρώτη προπόνηση, παρουσία του διευθυντή ποδοσφαίρου Γιάννη Σαμαρά. Στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο βρέθηκαν και οι Γιώργος Σίμος, Περικλής Παπαπαναγής για να αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τιμ με τα οποία συνεργάστηκαν. 

Ο Σίμος αποχαιρέτησε τους πρώην παίκτες του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σημασία τώρα έχει μόνο η επόμενη ημέρα και χαίρομαι πραγματικά γιατί η ομάδα μας δείχνει ότι έχει δομές και στεγανά κι αυτό θα το καταλάβετε το επόμενο διάστημα. Αυτή τη στιγμή αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε ενωμένοι για το καλό της ομάδας μας. Όλοι πρέπει να βοηθήσετε, ακόμα και οι τραυματίες».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός του ΟΦΗ, Κώστας Γιαννούλης: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για όλα όσα μας δίδαξες. Για τη συνεχή στήριξη σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Να θυμάσαι όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί, καλές και κακές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους μας».

Ο Σόουζα προπονήθηκε κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νέιρα και Βούρος, ενώ ο Σακόρ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Οι Γιάννου, Σουρνάκης, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Σελίμοβιτς συνέχισαν θεραπεία, ενώ ο Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.