Skip to main content

ΑΕΚ: Αποθέωση για τον Γιόβιτς στη Σερβία

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αθηναϊκού ντέρμπι έγινε αντικείμενο ποδοσφαιρικού θαυμασμού στην πατρίδα του

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ και έκανε την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, η κορυφαία αθλητική έκδοση της Σερβίας, η Mozzart, έβγαλε το καπέλο στον διεθνή στράικερ, τον οποίο χαρακτήρισε ως… πολυβόλο!

Αναλυτικά:

«Πολυβόλο ο Λούκα Γιόβιτς, σκόραρε πέναλτι Πανένκα και χατ τρικ σε ένα τρελό ντέρμπι με τρία πέναλτι και δύο αποβολές. Η λαμπρότητα των Σέρβων με τη φανέλα της ΑΕΚ! Την Πέμπτη ήταν ο Μιγιάτ Γκάτσινοβιτς, τώρα η ΑΕΚ κυριάρχησε στο «Derby della Luka Jovic» τρεις ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Φιορεντίνα.

Ο Σέρβος επιθετικός έγινε ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με τις εκτελέσεις του, η ομάδα του Μάρκο Νικόλιτς θριάμβευσε στο γήπεδο του αστικού αντιπάλου και διατήρησε τη σύνδεση με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.