Skip to main content

Δεύτερες σκέψεις του Αλαφούζου για τον Μπόλονι

Στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως κάνει ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος στο θέμα προπονητή κι ενώ μετά την ήττα της ομάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ του Σαββάτου (6/03), ο Λάζλο Μπόλονι θεωρείτο «τελειωμένος», την Κυριακή φαίνεται πως το… ξανασκέφτηκε και μάλλον δεν θα προχωρήσει στην απόλυση του Ρουμάνου στην παρούσα χρονική περίοδο!

Η σύσκεψη κορυφής που έγινε την Κυριακή (7/03) στο Κορωπί, ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και στους στενούς του συνεργάτες υπήρξαν δύο τάσεις:

Η πρώτη υπέρ της άμεσης απομάκρυνσης του 68χρονου προπονητή, προκειμένου να «αποφορτιστεί» το «βαρύ» κλίμα στα αποδυτήρια και να γίνει μία προσπάθεια να «σωθεί» ο τελευταίος στόχος της σεζόν, δηλαδή η είσοδος της ομάδας στην τετράδα μέσω των πλέι-οφ.

Η δεύτερη τάση, που εκφράστηκε από τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Πιέρ Ντρεοσί, ήταν υπέρ της παραμονής του Μπόλονι. Ο Γάλλος υποστήριξε πως θα ήταν μεγάλο λάθος για το κλαμπ να προχωρήσει τώρα σε αλλαγή προπονητή, ενώ επισήμανε πως κατά τη γνώμη του ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού ανήκει στους ποδοσφαιριστές.

Μπροστά σε αυτές τις δύο τάσεις ο Γιάννης Αλαφούζος άρχισε να έχει… δεύτερες σκέψεις για το μέλλον της συνεργασίας με τον Μπόλονι. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο έμπειρος τεχνκός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» το μεσημέρι της Δευτέρας (08/03) στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» προκειμένου να επιβλέψει την έναρξη της προετοιμασίας των παικτών ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή (14/03) στη Λεωφόρο.

Δεν είναι απίθανο, μάλιστα, στην προπόνηση να μεταφερθεί και «μήνυμα» της ιδιοκτησίας στους παίκτες (εάν δεν παραβρεθεί ο ίδιος ο Αλαφούζος), με το οποίο θα γίνεται σαφής η πρόθεση της διοίκησης να στηρίξει το τεχνικό τιμ.

Ανοικτό παραμένει επίσης και το ενδεχόμενο να «τελειώσουν» άμεσα κάποιοι παίκτες απ’ το ρόστερ, ως «μήνυμα» για τους υπόλοιπους κι όσους έχουν διαφωνίες ή κόντρες με τον Μπόλονι.