Skip to main content

Αποθέωση για την ΑΕΚ του Νίκολιτς στη Σερβία

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το εξαιρετικό ξεκίνημα του Μάρκο Νίκολιτς στην ΑΕΚ, έγινε αντικείμενο θαυμασμού στην πατρίδα του έμπειρου τεχνικού

Ο Μάρκο Νίκολιτς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την καριέρα του στην ΑΕΚ και μετρά μόνο επιτυχίες σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Ο Σέρβος τεχνικός είναι αήττητος σε δέκα παιχνίδια και η αρχή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε αντικείμενο θαυμασμού στην πατρίδα του.

Η ιστοσελίδα sportske.net έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η ΑΕΚ, με τον Μάρκο Νίκολιτς από τον πάγκο, κατέγραψε την πρώτη της νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας.

Νίκησε εκτός έδρας το Αιγάλεω με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Φρέντζι Πιέρο στο 23ο λεπτό. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μάρκο Γκρούιτς αγωνίστηκε εναντίον του Αιγάλεω, ενώ οι Λούκα Γιόβιτς και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν έπαιξαν.

Αυτός ήταν ο δέκατος αγώνας της ΑΕΚ από την έναρξη της σεζόν και ο δέκατος στον οποίο δεν ηττήθηκε ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο Κύπελλο.

Αυτός ήταν ο πέμπτος συνεχόμενος αγώνας των Αθηναίων χωρίς να δεχτούν γκολ.

Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, έχουν και τις τρεις νίκες, αλλά είναι δεύτεροι, πίσω από τον Ολυμπιακό, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων».