Skip to main content

Εθνική Μολδαβίας: Παραιτήθηκε ο Κλεσένκο μετά το 11-1 από τη Νορβηγία

Fredrik Varfjell/NTB via REUTERS

Στο αξίωμα του ομοσπονδιακού εκλέκτορα από το 2021, ο 53χρονος τεχνικός ανέλαβε την πλήρη ευθύνη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Εθνική Μολδαβίας ταπεινώθηκε από τη Νορβηγία με το συντριπτικό 11-1 την περασμένη Τρίτη, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Μετά από τέτοιο διασυρμό ουδείς προπονητής θα μπορούσε να διατηρήσει τη θέση του, και ο Σεργκέι Κλεσένκο απλώς πρόλαβε τις εξελίξεις ανακοινώνοντας την παραίτητήσή του, αφού εκτός των άλλων οι Μολδαβοί έχουν «κολλήσει» στην τελευταία θέση του Ι ομίλου με 0 βαθμούς.

Στο αξίωμα του ομοσπονδιακού εκλέκτορα από το 2021, μετά από μια θητεία με την U21, ο 53χρονος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη παραιτούμενος.

«Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχουμε βιώσει πολλά συναισθήματα μαζί, κάποια λιγότερο ευχάριστα, για τα οποία ζητώ συγγνώμη, αλλά και άλλα πιο όμορφα», δήλωσε ο παλαίμαχος Μολδαβός διεθνής (69 συμμετοχές).

Προς το παρόν, το όνομα του διαδόχου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.