Skip to main content

Εμπλοκή στη μεταγραφή του Γιόκερες στην Άρσεναλ

EPA/ESTELA SILVA

Συνεχίζεται η... σαπουνόπερα για την μεταγραφή του Σουηδού επιθετικού από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στους Λονδρέζους

Το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού είναι ένα και συνεχίζεται! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η μετακίνηση του Βίκτορ Γιόκερες από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στην Άρσεναλ.

Όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να φορέσει την φανέλα των Λονδρέζων ο Σουηδός επιθετικός, ωστόσο, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά media, υπάρχει νέα εμπλοκή στη διαπραγμάτευση!

Η υπόθεση, λοιπόν, έχει κολλήσει στα μπόνους επίτευξης διάφορων στόχων αν και στα βασικά χρήματα τα δύο κλαμπ είχαν δώσει τα χέρια στα 63.5 εκατομμύρια ευρώ!

Η Σπόρτινγκ ζητά 10 εκατομμύρια σε ρεαλιστικά μπόνους ενώ η Άρσεναλ προσφέρει μόνο 3, με αποτέλεσμα να έχει ”κολλήσει” και πάλι η μεταγραφή.

Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες, αν και κανείς από τους δύο δεν θέλει να ναυαγήσει οριστικά η μεταγραφή.