Τα μισογεμάτα γήπεδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων έχουν θορυβήσει τη FIFA.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AP, αυτό ώθησε την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία να μειώσει γι΄ άλλη μια φορά τις τιμές των εισιτηρίων στη διοργάνωση, που έχει φτάσει στη φάση των ημιτελικών.
Αύριο (8/7, 22:00) θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός (Τσέλσι-Φλουμινένσε) και με δεδομένο ότι το στάδιο MetLife (Νιού Τζέρσεϊ) δεν ήταν γεμάτο σε άλλα παιχνίδια, η FIFA αποφάσισε να μειώσει την τιμή, από τα 473,90 δολάρια που ίσχυε την περασμένη εβδομάδα στα 13,40 (μείωση 97%).
Το ίδιο στάδιο θα φιλοξενήσει και τον έτερο ημιτελικό (Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης) την Τετάρτη. Ωστόσο, οι τιμές γι΄ αυτό το παιχνίδι δεν έχουν μειωθεί ακόμη, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν προσελκύσει πλήθος κόσμου με το θεαματικό ποδόσφαιρο και τα αστέρια τους κι έχουν αγωνιστεί σε γεμάτα γήπεδα έως τώρα.