Ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ, αυτή τη φορά μάλιστα μπροστά στους συμπατριώτες του, πέτυχε ο Μόντο Ντουπλάντις στο Diamond League της Στοκχόλμης.
Ο Σουηδός σούπερ σταρ του επί κοντώ, αφού εξασφάλισε τη νίκη με άλμα στα 6 μέτρα, τοποθέτησε τον πήχη στα 6,28μ. και χρειάστηκε μόνο μία προσπάθεια για να τον περάσει.
Με το άλμα αυτό, ο 26χρονος Ολυμπιονίκης βελτίωσε το 6,27μ. που είχε κάνει στις 28 Φεβρουαρίου, στο Κλερμόν Φεράν της Γαλλίας (σε κλειστό στίβο) και ανέβασε έτι περισσότερο το δικό του απόλυτο παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Εμμανουήλ Καραλής έμεινε στα 5,60μ. και ήταν όγδοος, μαζί με τον Αμερικανό Σαμ Κέντρικς.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












