Skip to main content

Στους 11 κορυφαίους της Πορτογαλίας ο Παυλίδης

REUTERS/Rodrigo Antunes

Ο σέντερ φορ της Εθνικής Ελλάδας ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης ενδεκάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25

Μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του πορτογαλικού πρωταθλήματος ψηφίστηκε ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος στον πρώτο χρόνο του στην Μπενφίκα έκανε μια εκπληκτική σεζόν, παρότι η ομάδα του τερμάτισε πίσω από την πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Παυλίδης πλαισίωσε ως αριστερός επιθετικός τον αρχισκόρερ των «Λιονταριών», τον Σουηδό Βίκτορ Γκιόκερες και τον επίσης εντυπωσιακό ως δεξί εξτρέμ, Τρινκάο.

Στην ενδεκάδα βρίσκεται κι ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο μέσος Τιάγκο Σίλβα -έκανε μεγάλο πρωτάθλημα με την Γκιμαράες-,  δίπλα στον Δανό κεντρικό μέσο της Σπόρτινγκ Μόρτεν Χιούλμαντ και τον Νορβηγό Φρέντρικ Αουρσνές (Μπενφίκα).

Τερματοφύλακας επιλέχθηκε ο Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο, δεξί μπακ ο Ιβοριανός Ουσμάν Ντιομαντέ της Σπόρτινγκ, στόπερ οι Νίκολας Οταμέντι (Αργεντινή – Μπενφίκα), Γκονσάλο Ινάσιο (Σπόρτινγκ) και αριστερό μπακ ο Ισπανός Άλβαρο Καρέρας (Μπενφίκα).