Skip to main content

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Καμπελά

Ο Γάλλος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για δύο χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Ρεμί Καμπελά, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Γάλλος άσος, που αποχαιρέτησε την Λιλ έχοντας παίξει στους «λιλουά» τα τελευταία τρία χρόνια, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις απόψε ή αύριο και ύστερα θα υπογράψει για δύο έτη και θα ανακοινωθεί από τον πειραϊκό σύλλογο.

Γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1990, ο 35χρονος επιθετικός μέσος κουβαλάει μια μεγάλη επαγγελματική καριέρα πίσω του έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Νιούκαστλ και η Μαρσέιγ, αλλά και σε συγκροτήματα όπως η Μονπελιέ, η Σεντ Ετιέν και η ρωσική Κράσνονταρ.

Στη Λιλ αγωνίστηκε από το 2022 καταγράφοντας 85 συμμετοχές και 10 γκολ. Ο Καμπελά είναι τέσσερις φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γαλλίας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.